00:00:00

Крістіна Присяжнюк презентує новий трек «Кохай мене»

Українська співачка Крістіна Присяжнюк презентує відвертий трек «Кохай мене». Сповнена глибоких та світлих почуттів, композиція підкреслює ніжний та водночас сильний внутрішній світ жінки. За словами виконавиці, ця пісня про ті почуття, що здатні огорнути та захистити від руйнування та жорстокості цього світу.

«Символом цієї пісні стала лілея або лілія. І наскільки відомо, саме ця квітка є символом чистоти та відродження. У приспіві ми вирішили погратися зі словами та відмовитися від тривіального «ла-ла-ла» та зробити хук цікавішим. Пісня «Кохай мене» дійсно зіткана з цього неймовірного почуття. Оскільки до бек-вокалу на приспіві долучився мій чоловік. Це було спонтанним рішенням, проте його голос дуже гармонійно звучить», — поділилася Крістіна Присяжнюк.

Символізм та відвертість композиції надихнули співачку на відповідний відеоряд. Задля цього команда пішла на ризики та створила «водойму» на знімальному майданчику. Тільки одна студія у Івано-Франківську погодилася змонтувати басейн, який став основною локацією для знімання.

«Оскільки сезон водойм вже закритий, у нас виникла задача із зірочкою – створити її в закритому приміщенні. Авжеж, можливості підігріву не було і мені довелося майже пірнати у холодній воді. Для мене лілії – це завжди асоціація з водою. Тому ми пішли на експеримент. Я рада, що в моєму відеоарсеналі тепер є така робота. Я хочу бути різною», — розповіла співачка.

 

Оставить комментарий