00:00:00

НавіялО: чуттєвий виконавець OKS випускає останній мініальбом

Суперфіналіст «Голос країни 10» та автор хіта «Ніченька», ніжний OKS випускає мініальбом “НавіялО”. До його складу увійшло 3 роботи: “Intro”, “І нехай”, “Я вітром уночі”. Фокус-треком став — “Я вітром уночі”.

Цей мініальбом — це особистий погляд артиста на внутрішні переживання, боротьбу з власними сумнівами і прагнення знайти себе у світі, що постійно змінюється. 

“Я відчуваю, що прийшов час змін. Саме тому це мій останній альбом в співпраці з вже колишньою командою. «НавіялО» — це не просто EP з треками про кохання. Це період мого життя, переживань, втрат та досягнень. Це постійний пошук себе та думки про те, як сподобатись іншим, а не собі”, — коментує OKS 

Intro — вірш, який описує усі думки автора зараз. «І нехай» — це пісня про кохання, яке долає всі перешкоди. Вона розповідає про силу почуттів, що залишаються незмінними, навіть коли світ намагається їх розлучити. “Я вітром уночі” — трек про відстань та залежність один одного. 

“Навіяло — це про примірку інших думок на себе, інших гештальтів, які ставили на моїй творчості. Я позбуваюсь їх, ставлю крапку цим альбомом, та починаю нове! 

Це лиш початок великої музичної історії OKS. І ви ж пам’ятаєте, все буде OKS!”

 

Оставить комментарий