00:00:00

«День Народження» — це емоційне послання любові і вдячністі до своїх близьких!» Могилевська презентувала новий кліп з чоловіком та доньками

Нещодавно співачка Наталія Могилевська поділилися з підписниками, що у свій День Народження вона присвятила нову пісню чоловіку та донькам.

А сьогодні артистка вирішила приємно здивувати шанувальників продовженням цієї музичної історії та презентувала кліп  «День Народження». У відео можно побачити її теплі сімейні стосунки з чоловіком Валентином та доньками  Софію і Мішель.

«Це емоційне послання любові і вдячності до своїх близьких. Пісня наповнена теплом і ніжністю, що відображає важливість родинних зв’язків та особливих моментів, проведених разом», — коментує Наталя.

У сюжеті кліпу співачка відображає сімейні цінності, затишок свого будинку, обійми з чоловіком і доньками, а також доповнює це найяскравішими спогадами свого  творчого життям.

«У мене день народження кожен день…», — співає Могилевська, передаючи свої глибокі почуття і щоденну радість бути разом з коханою сімʼєю.

Пісня вже звучить в ефірі радіо «Sfera Music».

 

 

 

Оставить комментарий