00:00:00

ПРЕМ’ЄРА на RSM: LATEXFAUNA — SWEET

Нову пісню Sweet присвячуємо подільському вайбові. Ось вам the story behind. Якось директор гурту Боря щиро здивувався, що в українській мові є таке слово “натщесерце”. Його вразила вишуканість комбінаторики морфем. Зезюлєксус розчулився, шо Борис проникся естетикою укрмови й пообіцяв написати пісню зі словом “натщесерце”.

“Вона має бути вишуканою, немов вірш шістдесятника”, — сказав Зезюлєксус. Сказав — зробив. Спершу написалися куплети, а приспів спочатку придумався, як соло партія Случанкевича, однак потім, гуляючи Подолом, Митя придумав лірику. Далі приступили до аранжування й коли скомпонували, стало зрозуміло, що йому потрібна рука саундпродюсера, чия музика є хрусткою, блискочою і запашною, немов пиздата кожана курточка.

Вирішили звернутися до Жені Манекена Філатова за продакшеном і огранкою, аби самородок став ювеліркою. Подейкують, що Ната Жижченко навіть просила Женю “саме нам” зробити “іменно піздато”. Женя попрацював, і нам — пиздато. Дуже вдячні Жені і Наті за це. Ну а далі виднограй. Тут ми кланяємося в нозі Віталіку Єрмаку, нашому режисерові, що їздив з нами в тури Європкою й США і оце назнімав жінок з телевізорами, вони були навіть не проти. А Денис Селезньов, оператор і крутий велосипедист, витримав кілька годин голого тіла Дмитра Зезюлєксуса і навіть не подав виду. Тримався маладцом.

Бачте, скільки всього цікавого можна розказати про цей твір. Ви можете сказати “ого нарешті така вишукана літературно майстерна лірика”. Та ні друзі, таке ми могли писати ще в школі. Це на поверхні, так любий з твіттера може. А ти візьми і придумай чуттєвий хіт про “мене всьо устраює”. Але ладно, Sweet — тоже ок. Перешліть його якомусь подільському парубкові.

Пісня вже звучить в етері радіо «Sfera Music».

 

Оставить комментарий