00:00:00

Прем’єра на RSM: хіп-хоп виконавець VECHIR запрем’єрив пісню «Рани»

Нова прем’єра пісні на радіо Sfera Music.

Український виконавець VECHIR, який народився у Калуші, представив пісню «рани» і присвятив її героїчним воїнам. Прем’єра пісні відбулась напередодні сумної річниці вторгнення нечисті в Україну. 

З перших хвилин війни, мільйони українців пішли на фронт, а інші мільйони з усіх сил підтримують і допомагають один-одному. Час пливе, але у кожного на душі утворюються рани від сьогоденних подій, які вже не здаються такими жахливими, але продовжують створювати неприємні відчуття. 

Минає черговий рік війни і вже більше немає ран, бо наша нація звикла тримати удар! 

«Якби боляче не було, але ми витримаємо і ворогу не вдасться зламати нас. З усіх сил кожен українець боронить свою рідну землю. Кожен підтримує як може. Сьогодні найменше, що можу зробити для військових – це дарувати свої пісні та збирати кошти на концертах, які організовуємо з іншими артистами, задля нашої Перемоги. Закликаю всіх слухати музику лише на офіційних платформах, бо тоді кожен, хто слухає мою пісню, автоматично донатить на ЗСУ», – поділився артист 

У цій жорстокій війні Україна відстоює свою незалежність, а кожен українець робить усе для Перемоги. 

Варто відзначити, що автором слів та музики виступив сам співак. Попри свій юний вік VECHIR пише зворушливі пісні з глибокими сенсами. У музичній скарбниці юного виконавця вже є три пісні та дует з NAIMES. 

Сингл про незламність українського народу VECHIR «рани» вже доступний для прослуховування на всіх музичних платформах країни!

 

Оставить комментарий