00:00:00

KOLA презентовала нову пісню «ШІ»

5 вересня у відомої співачки KOLA вийшла нова, жартівлива й водночас провокативна пісня «ШІ», яка змусить замислитися про ставлення до світу цифрових технологій та прокласти паралель з реальним життям. А сьогодні співачка презентувала кліп.

Далеко по той бік екрану, в серці цифрового простору, розгортається історія, що захоплює і водночас насторожує. Наш герой, штучний інтелект, стикається з почуттями, які людське серце звикло приховувати, та не знає, як зізнатися коханій, що він не людина. Фантастичний сюжет пісні нагадує і про складнощі у вираженні власних почуттів в реальному світі, в якому, на відміну від віртуального, все можливо, варто лише зробити перший крок.

«Ми всі знаємо яку велику користь інтернет приносить у наше життя, ба більше відомо мільйони історій знайомств, які призвели до романтичного хепіенду. Але у той самий час варто завжди бути обережним, адже ми ніколи не можемо бути впевненими, хто саме знаходиться по той бік екрана смартфона та які у цієї людини, а може й не людини, справжні наміри. Я особисто стикнулася з темними силами цифрового простору, це було дуже неприємно, тому хотілось би у такій легкій і романтичній формі закликати кожного бути обережними, а ще краще — жити реальним життям!», — прокоментувала прем’єру KOLA.

У пісні підіймається актуальне питання сьогодення про справжність всього, що відбувається в інтернеті.  «Як тепер сказати їй, що система дала збій?» — цей рефрен, що повторюється, змушує замислитися над вразливістю нашого цифрового життя. Адже дії системи, в якої немає серця, можуть в реальному житті викликати справжні почуття, а болі — гострими. Як реагувати, коли здається, що інтернет маніпулює нашими емоціями, ставлячи під сумнів нашу реальність, руйнує наші мрії та підриває віру в успіх? Варто згадати, що істина приховується за рядками коду, який написала людина.

Прослухати легку й романтичну пісню «ШІ», в якій попри назву при створенні були задіяні виключно людські ресурси.

Пісня вже звучить в етері радіо «Sfera Music».

 

Оставить комментарий