00:00:00

Співачка SOWA презентує перший авторський альбом «Вініл».

Співачка SOWA презентує перший авторський альбом «Вініл». В альбомі зібрані всі пісні співачки, які вона створила протягом своєї кар‘єри. Цей альбом — історія встановлення співачки та її шлях до мрії.

Кар‘єру SOWA почала 3 роки тому, у свої 16 років. Першу пісню «Ріка» співачка презентувала, просто виклавши її на Ютуб. Але потім зрозуміла, що їй потрібна команда, аби поширювати свою творчість. І вже з командою SOWA випускає трек «Не дилема» та «Лате».

Також у альбомі присутні 2 дуетні пісні — «Таємний знак» з артистом MELOVIN та пісня «Вибач» на слова Андрія Кузьменка, яку співака виконує з легендарним гуртом Скрябін.

SOWA пишається піснею «Шрами», адже це її перша авторська пісня, яку вона написала у співавторстві зі своїм бас-гітаристом Антоном Борзенко.

У співачки є велика мрія взяти участь у Нацвідборі на пісенний конкурс Євробачення. SOWA вже двічі випробувала свою долю цьому конкурсі і двічі потрапляла у long list конкурсу: 2021 рік з піснею «Free love», 2022 рік — з «Spread my winds», ці пісні теж присутні у альбомі.

Головним треком альбому є пісня «Вініл». Співачка її написала усього лише за декілька годин. Ця пісня символізує початок нового етапу творчості, адже зараз SOWA переходить у новий стиль музики — поп-рок.

Зараз співачка готує шоу-концерт у Києві, який відбудеться 21 вересня, а також знову візьме участь у нацвідборі на Євробачення.

Побажаємо успіхів та чекаємо на нові пісні!

 

Оставить комментарий