00:00:00

Прем’єра на RSM: “Десятка” – ліричний фіт від гурту KALUSH та співачки KRUTЬ

Що не новий день — то нова прем’єра пісні на радіо Sfera Music!

Гурт KALUSH анонсував повернення рубрики KALUSHcollab і першим синглом стала лірична пісня, створена в колаборації з Мариною Круть. KALUSHcollab була запущена у 2020 році, одними з топових колаборацій стали фіти зі Skofka, Сальто Назад та Станіславська.

“Йо, ми відновлюємо нашу рубрику в студійній будці. Колись тут народилося багато класних фітів, які полюбилися мільйонам. Так вот, через декілька років ми знову запускаємо KALUSHcollab і перша колаба – з Мариною Круть”, – коментує пісню Олег Псюк.

Новий сингл поєднує в собі теплі спогади співачки Марини Круть про легендарне кафе “Десятка”, що в Івано-Франківську, ліричний реп у виконанні Олега Псюка, енергійні ламані ритми та живу бандуру. Пісня вже звучить в ефірі радіо Sfera Music. У будь-який час ви можете замовити її в даному розділі — ТИСНИ СЮДИ!

“Пісня була написана у 2021 році. Вона просто виникла за 15 хвилин, так трапляється завжди, коли до мене приходить натхнення. Це реальна історія з мого особистого життя, про справжню дружбу й місце, до якого я відчуваю неймовірно велику любов – кафе «Десятка». Це справжнє кафе в Івано-Франківську, яке добре відоме любителям поїздок в Карпати. Маю тільки найтепліші спогади про це легендарне місце, адже воно асоціюється у мене з горами. І я бажаю кожній дівчині мати такого друга, який в будь-якій ситуації допоможе подолати різні життєві труднощі. Дружба завжди перемагає”, – коментує Марина Круть.

Марина Круть, відома як KRUTЬ, — талановита українська співачка й авторка пісень, яка здобула прихильність шанувальників своїм неповторним голосом та глибокими текстами пісень, і, звичайно бандурою, яка є невід’ємним учасником кожної композиції. KALUSH – український гурт, який задає тренди в сучасній музичній індустрії та радує шанувальників яскравими колабораціями. 

 

Оставить комментарий