00:00:00

“18”: рок-співачка ESELISHA презентує свій новий трек

Молода виконавиця ESELISHA представляє свій новий англомовний сингл «18». 

Головна героїня пісні лише досягла повноліття, але вже відчуває тиск швидкоплинності часу. Вона порівнює своє життя з циклом, де народження, дитячий садок, школа, кар’єра та освіта є лише етапами на шляху до неминучого кінця. У її голові постійно звучить думка, що все повинно бути «fine», що це нормальний процес дорослішання, але всередині дівчина переживає глибокий страх перед тим, що молодість зникає надто швидко.

Текст пісні акцентує увагу на автоматизованості життя, де все відбувається за встановленим планом, але це залишає відчуття порожнечі та безпорадності. Героїня прагне зупинити час, забути про нього і жити безтурботно, як у дитинстві, коли ніщо не здавалося таким серйозним. Проте, усвідомлення того, що життя не таке просте, викликає у неї сльози і змушує її ховати свої справжні емоції за усмішкою, яку очікує від неї оточення.

Пісня висвітлює конфлікт між очікуваннями від життя і реальністю, передає почуття розгубленості і страху перед невідомим майбутнім. 

“Пісня «18» має стиль гранж-рок — поп-рок. Ця пісня про час і про те, як він швидко летить. Головна героїня розповідає, що їй лише 18, а вона вже боїться того, як швидко минає час і не хоче думати про кінець шляху. Вона розуміє, що це нормально, що ми всі ростемо і не будемо молодими вічно, але це все одно її турбує”, — коментує ESELISHA

 

Оставить комментарий