00:00:00

Масштабна музична премія «Шлягер року 2021»

“Шлягер року” — 2021 в Києві!

12 грудня 2021 року о 18:00 у Жовтневому палаці відбудеться святковий гала-концерт музичної премії “Шлягер року”-2021 в Києві, що присвячений 25-річному ювілею премії. Ідея заснувати відзнаку належить нинішньому ректору академії музики ім. Глієра, композитору Олександру Злотнику. Вона сподобалася діячу культури Олександру Свистунову і журналістці українського радіо Анжелі Нарбоєвій.

Святковий гала-концерт

З того часу минуло вже чверть століття і премію отримало чимало українських артистів, поетів та композиторів. Пісні можуть бути написані і виконуватись  українською чи російською мовою, проте виключно вітчизняними митцями.

Цього вечора на сцену вийдуть кращі з кращих і заспівають найбільш відомі за всю історію України пісні. Адже премія “Шлягер року” з’явилася майже з незалежністю нашої держави,  і відтоді є невід’ємною частиною нашої естради.

Щоб потрапити на святковий гала-концерт музичної премії “Шлягер року”-2021, купуйте квитки  у всіх операторів  та в касах міста. Ціна квитків від 350 до 2000 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати українських популярних артистів в Києві? На гала-концерті “Шлягер року”-2021!

  1. Відомі виконавці різних поколінь
  2. Найкращі пісні в історії української музики
  3. Урочистий піднесений настрій

Запрошуємо до співпраці інформаційних партнерів та спонсорів.
Квитки можно придбати у всіх операторів.

 

Оставить комментарий