00:00:00

Jerry Heil з великим концертом просто неба у культурному просторі V’YAVA!

5 жовтня, субота — це особливий день для всіх шанувальників музики! 🥳
Jerry Heil — одна з найбільш затребуваних артисток, яка стрімко підкорює музичні чарти України та за її межами, розпочинає свій масштабний тур Україною! І з цієї нагоди співачка дарує киянам додатковий концерт 5 жовтня.
Цей виступ стане яскравим відкриттям туру, який обіцяє бути неповторним — Jerry Heil не тільки виступить з сольними хітами, а й представить свою команду музикантів. Разом вони створять унікальну атмосферу, яка збере тисячі людей в унісон, щоб насолодитися музикою, що лунає від серця.
Концерти Jerry Heil завжди наповнені душевною простотою і щирістю, а кожна пісня занурює слухачів у потік емоцій. Відвідувачі можуть очікувати на унікальну атмосферу, де кожен акорд і кожне слово відгукнеться в серцях тисяч людей.
🕹️На локації на вас чекають: унікальна музична атмосфера, фуд-корт з смачними стравами, lounge зони для відпочинку, PlayStation та спортивний майданчик
🐶 Локація pet-friendly, тож беріть своїх улюбленців із собою!
🎟️ Квитки від 500 грн: https://bit.ly/3zuBZMg
КОЖЕН КВИТОК — ЦЕ ДОНАТ 💙💛
Де і коли?
📆 5 жовтня, субота
🕔 Відкриття дверей о 17:00, початок концерту о 19:00
🏡 Культурний простір V’YAVA на ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1
Важливо знати:
Локація знаходиться в зеленому саду, тож ввечері може бути прохолодно. Беріть із собою теплий одяг та пледи, щоб почуватися комфортно.
📌 Поряд з локацією є три укриття: павільйони 1, 5, 13 та станція метро «Виставковий Центр». Локація забезпечена потужними генераторами та трьома парковками.

 

Оставить комментарий