00:00:00

ALEKSEEV здивував шанувальників новим треком

ALEKSEEV  нещодавно представив свій новий сингл “Наодинці танці”, який кардинально відрізняється від його попередніх робіт. Артист не лише змінив музичний стиль, але й здивував шанувальників новим іміджем.

Відомий своїми романтичними баладами, ALEKSEEV цього разу запропонував слухачам танцювальний трек з несподіваним звучанням. Однак, навіть у новому жанрі, співак зберіг характерний для нього ліричний підтекст. За словами артиста, у пісні він звертається до дівчат зі словами підтримки, закликаючи їх бути сильними і зберігати доброту в серці, незважаючи на труднощі.

Разом зі зміною музичного стилю, співак також змінив свій зовнішній вигляд. Вічний меланхолійний брюнет перетворився на впевненого у собі блондина, що танцює на камеру. Такий яскравий образ став несподіванкою для шанувальників і викликав бурхливу реакцію в мережі.

“У цій пісні я звертаюся до дівчат зі словами підтримки, мотивую їх бути сильними і, незважаючи на можливу безвихідь і складні обставини, не ставати черствими, зберігати в серці доброту, людяність і чуйність”, – поділився ALEKSEEV.

Пісня вже звучить в етері радіо «Sfera Music».

 

Оставить комментарий